IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Това е последният пирон в ковчега на Хари“: какво мисли семейството му за мемоарите?

23 юли 2021 09 00

„Дори най-близките роднини, като принцесите Юджини и Беатрис, са смазани от неговите начинания.“

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро принц Хари официално обяви, че подготвя мемоарите си, които трябва да видят бял свят в началото на 2022 година. Тази книга обещава да бъде изключително откровена.

В нея херцогът на Съсекс ще говори за израстването си в двореца, превръщането му в член на кралското семейство и накрая за причините за напускането на семейството на монарха. Отбелязва се, че нито Елизабет II, нито принц Чарлз, нито принц Уилям са знаели нещо за плановете на Хари и са били шокирани от поредната скандална новина от роднината беглец.

Кралският експерт Дан Уотън в интервю за Daily Mail заяви, че Бъкингамският дворец е възмутен, защото откровените мемоари могат да помрачат честването на платинената годишнина от управлението на Елизабет II.

„Ако имаше малък шанс да спаси връзката си с принц Хари и баща си, решението на Хари да напише откровена автобиография разби всички останали надежди“, каза Уотън. „Няколко лица, близки до кралското семейство, ми признаха, че в двореца нараства „чувство на шок и гняв“. „Това е момент, от който няма връщане назад – последният гвоздей в ковчега на кралските отношения с Хари“, ми каза старши кралски източник. „Емоционално объркване в очакване на публикация. Тези шест месеца ще бъдат болезнени.“

Също така, запознати съобщават, че Кларънс Хаус е изключително притеснен от това, което Хари ще напише в книгата за своята мащеха Камила.
„Нека бъдем честни, Хари никога не е бил близо до херцогинята на Корнуол. Ако той документира трудните им отношения в книга, това може да бъде много разрушително, докато Чарлз вече полага основите, за да стане тя кралица“, коментира един от придворните.

Той добави, че отношенията между принца на Уелс и сина му все още могат да се подобрят, но сближаването на Хари с Уилям вече не е възможно.

„Това е краят на всяка близка връзка с херцога на Кеймбридж. Уилям намира това поведение за срамно. Хари дава публични интервюта наляво и надясно за това колко трудно му е било като дете. Сега той ще напише книга за това. До какво ще доведе всичко това? .. Дори най-близките му роднини, като принцесите Юджийн и Беатрис, са зашеметени от начинанията му“, заключи вътрешният човек.

Принц Хари ще публикува автобиографията си в сътрудничество с Penguin Random House. Отбелязва се, че издателят е платил 20 милиона долара за правата върху книгата, което обещава да бъде основната сензация на зимата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари