IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майка герой: Манди Мур кърми докато изкачва връх

25 юли 2021 13 30

Актрисата продължава с любимите си занимания, но този път с малко повече багаж

Снимка: Getty Images

Манди Мур явно иска да докаже на целия свят, че няма нещо, което да не може да направи. 

Малко преди началото на Олимпийските игри в Токио, актрисата показа, че може съвсем спокойно да се състезава за отбора на САЩ в дисциплините по издръжливост. Мур, която само преди 5 месеца роди първото си дете - син Гъс - реши, че е време да се завърне към старите си хобита и да изкачи някой връх. Този път обаче тя имаше малко повече багаж, носейки помпа за кърмене, която извади през една от почивките си. И всичко това преди 7 сутринта. Доста впечатляващо, нали?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Манди използва социалните мрежи, за да покаже на феновете си какво могат да направят преди старта на работния ден. Тя сподели снимка от пътя си към върха на планината Бейкър, която се извисява на 3048 метра. "Това става, когато се събудиш рано, за да се катериш", написа звездата и показа, че часовникът вече показва 12:01. Тя допълни, че е успяла да постигне успех и никога досега не е била толкова изморена. 

Изкачването, само по себе си, е впечатляващо, но една от почивките на Мур също направи впечатление. Оказа се, че актрисата не забравя за 5-месечния си син и е трябвало да използва попмата за кърма по средата на пътя. "Новата реалност на приключенията", написа тя в социалните мрежи. Допълни, че е направила същото упражнение и на върха. 

Заедно с Манди към върха са тръгнали Ейдрин Шаефер и Мелиса Рейд, които се превърнаха в първите американки, които изкачиха връх Еверест без кислород. "Обичам ви и двете", написа актрисата към двете си приятелки. Тя допълни, че се радва да се върне в планината, след като преди време успя да стигне до основния лагер на връх Еверест. 

През 2019 година Мур пише за любовта си към изкачването и обясни за пътуването си до най-високата точка на планетата. "На всяка крачка се обръщаш и не можеш да повярваш, че това място съществува. Стигането до основния лагер със сигурност беше важно, но цялостното изживяване беше основната причина, поради която тръгнах", казва тя пред The Hollywood Reporter. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Мур не се притеснява да кърми или да се изпомпва на обществени места. Тя дори сподели снимка от караваната си на снимачната площадка на сериала This is Us, където спокойно приготвя храната на детето си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари