IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След обвиненията в изнасилване: Ансел Елгорт се завърна в социалните мрежи

23 юли 2021 17 40

И то с променена визия

Снимка: Getty Images

След месеци на дигитален детокс, Ансел Елгорт се завърна в социалните мрежи.

На 19 юли актьорът позира с един от приятелите си и показа новата си прическа. В профила на Джордан Берман бяха публикувани няколко снимки, сред които беше и една с Елгорт, който вече е с гола глава, точно навреме за лятото. Промяната явно се е харесала на приятелката на актьора - Виолета Комишан, която беше една от първите, харесали публикацията. Подстригването е направено скоро, защото преди месец Джордан отново сподели снима с Ансел, на която той има доста повече коса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossipeando (@gossipeandomx)

Снимката е леко завръщане на Елгорт към социалния живот. Той все още няма свой профил, след като го изтри преди месеци. Причината беше обвинения в изнасилване, направени в Туитър от потребител с името "Габи". Тя твърди, че Ансел я е нападнал, когато тя е била едва на 17, а той е бил в средата на 20-те си години. Писала му дни преди 17-ия си рожден ден, след което двамата започват да си разменят съобщения и Габи получава достъп до личния профил на актьора в Снапчат. Момичето казва, че никога не вярвала, че Елгорт ще й пише, посочвайки че е била негов огромен фен. 

"Когато нещата се случиха, вместо да ме попита дали не искам да спрем, знаейки че това е първият ми път и виждайки ме, че плача от болка, той просто каза, че трябва да проникне. Не бях готова за това. В този момент сякаш се отделих от тялото си и духът ми някъде изчезна. Бях шокирана. Не можех да си тръгна. Бях 157 сантиметра и едва 44 килограма. Той ме накара да вярвам, че това е сексът и така трябва да се чувства човек. Бях много млада и той знаеше това", пише момичето в Туитър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S. Jordan Berman (@sjordanb)

Габи също така твърди, че Елгорт е поискал нейни голи снимки и я е попитал дали е съгласна на тройка с една от нейните приятелки. "Те също бяха непълнолетни и ме помоли да не казвам на никого, защото това можело да провали кариерата му. Седях с месеци и се чудех къде съм сбъркала и защо се чувствам толкова използвана. Години по-късно все още имам паник атаки и ходя на терапия. Най-накрая съм готова да говоря за това", продължава разказа си тя. 

В изявление, публикувано в тогавашния му профил в Instagram, Елгорт отрича обвиненията и твърди, че всичко е било по взаимно съгласие. Актьорът допълва, че не може да си представи как се чувства момичето, но фактите й не са точни. "Никога не съм и никога не бих наранил друг човек". Казва, че е спрял да й отговаря след кратката им връзка, което сега определя като детинско и зло поведение. 

"Гледайки назад към държанието си, съм отвратен и засрамен от начина, по който съм действал. Истински съжалявам. Знам, че трябва да продължавам да се уча и да работя над себе си", допълни актьорът. Засега няма официални полицейски разследвания по случая, нито съдебно дело срещу Елгорт. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари