IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И принц Уилям с литературни планове след новината за мемоари на принц Хари

23 юли 2021 17 50

За какво ще пише херцогът на Кеймбридж?

Снимка: БГНЕС

На 19 юли принц Хари зашемети феновете и членовете на кралското семейство с новината, че се подготвя за издаването на автобиография. В мемоарите си херцогът на Съсекс възнамерява съвсем откровено да разкаже не само за детството си в Бъкингамския дворец, но и за причините за кавгата с брат си, принц Уилям, и разногласията с баща му, принц Чарлз. 

Новината получи страхотен отзвук в световните медии и социални мрежи. Експертите единодушно прогнозират на херцога на Съсекс пълен срив на отношенията с кралското семейство, в случай че мемоарите видят бял свят.

На фона на новините за предстоящото издание принц Уилям също бързо обяви своите литературни планове. Въпреки това, за разлика от брат си, той няма да пере публично мръсно бельо. 

Херцогът на Кеймбридж се държи подчертано дипломатично и действа в рамките на строг кралски протокол. Той не планира да се пребори с публичния разбор с Хари. Вместо това Уилям просто дразни брат си фино и показва, че трябва да насочи голямото си влияние в правилната посока. 

И ако херцогът на Съсекс пише изключително за себе си и проблемите на психичното си здраве, тогава херцогът на Кеймбридж се фокусира върху решаването на глобални проблеми.

Най-големият син на принц Чарлз ще напише предговора към Earthshot: How to Save Our Planet, който ще бъде публикуван под егидата на наградата Earthshot, спонсорирана от херцога на Кеймбридж.

В текста принц Уилям ще засегне екологичните проблеми и ще ви каже как да се запазят и възстановят земните ресурси. 

Книгата е съавтор на Колин Бътфийлд, бивш изпълнителен директор на WWF, и режисиран от Джони Хюз. Очаква се да излезе в продажба през есента, тоест преди излизането на мемоарите на принц Хари.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари