IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В трепетно очакване: Карди Би не бърза с бебешкото парти

23 юли 2021 14 50

Рапърката не коментира кога ще ражда

БГНЕС

Карди Би няма планове за бебешко парти, на което да съобщи пола на второто си дете. Това призна самата рапърка, разкривайки, че предпочела да вдигне голям рожден ден за 3-ия рожден ден на дъщеричката си. 29-годишната звезда и половинката й Офсет са в трепетно очакване на новия си наследник, но предпочитат да не разкрива все още подробности за него. 

По думите на изпълнителката, за нея е било напълно безмислено да кани едни и същи хора за партито на Кулчър, след което да ги вика отново на така нареченото празненство "Baby Shower", което се прави в много западни страни. 

Ангажирала изключително много хора, наела парти украса и поръчквайки какви ли не сладкиши за рождения ден на дъщеря си, Карди смята да направи подобен празник чак след като второто й дете се появи на бял свят. Ако кога ще е точно това, тя все още не е уточнила пред медии. 

Преди броени дни рапърката сподели видео, в което е по бански, а върху него носи прозрачна рокля в същия свят. Перуката й също е в унисон с тях. Там тя реди рими и показва наедрелия си корем, което ни кара да мислим, бебето е на път да проплаче съвсем скоро. 

След като обяви официално, че отново ще става майка, Карди Би започна да носи по-екстравагантни дрехи, които прилепват плътно по тялото й. Както и при първата си бременност, тя криеше до последно щастливата новина. 

По случай третия рожден ден на момиченцето й Кулчър, певицата сподели с феновете си нейна непоказвана досега снимка. Там тя е само на 1 месец, поставена в луксозното си кошче, облечена с плетени дрешки, увита в пелена в същия десен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари