IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата принцеса - Делфин Боел на първо събитие като кралска особа

23 юли 2021 16 30

Тя присъства на честванията по случай националния празник на Белгия

БГНЕС

След като няколко години се бори за това да бъде призната като дъщеря на бившия крал на Белгия Албер II, Делфин Боел най-сетне може да се нарече истинска принцеса. Поемайки тази отговорност, тя присъства на първото официално събитие, откакто я обявиха за пълноправна кралска особа. А то бе не кое да е, а националният празник на страната, който се отбелязва на 21 юли. В рамките на честванията, тя имаше възможността да присъства на военния парад пред Кралския дворец.  

Дъщерята на баронеса Сибил де Селис Лоншам е избрала доста нестандартен тоалет, с който да се появи пред погледите на целия кралски двор и папараците. Придружавана от мъжа си О'Хеър, тя носи рокля с шарени геометрични фигури, съчетана с таке на главата в същия принт, както и тъмнозелени обувки на висок и дебел ток. 

По-рано, преди да седне сред почетните гости на парада, принцесата показа, че спазва мерките, сложила предпазна маска върху лицето си - със същите закачливи триъгълници и квадратчета в различни цветове като тези по роклята й. 

Делфин Боел,

БГНЕС

Преди въпросната церемония, Делфин Боел, нямаше толкова представителни функции, но според експерти, те тепърва предстоят. 

52-годишната жена, която по професия е художничка, водеше дела в съда близо 8 години, с които доказа, че е законна дъщеря на Албер II, който е имал връзка с майка й още преди да бъде обявен за крал на Белгия. След ДНК тест, който двамата направиха в началото на 2020 г., стана ясно, че тя наистина е негова наследница и трябва да се ползва с правата, които имат и доведените й братя и сестри. Освен това й бе дадена титлата принцеса. 

Делфин Боел,

БГНЕС

Боел и бившият крал се виждат за първи път едва в средата на 2020 г., като преди това той отказва да разговаря с нея, нито полага някакви грижи или дава издръжка, докато навърши 18 години. Но фактът, че я допуска до себе си и тя вече е кралска особа, е показателен, че иска да поправи грешката си и навакса изгубеното време като родител. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари