IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като бомба със закъснител: Принц Хари не спира да шокира кралското семейство

27 юли 2021 09 00

Мемоарите - начин да застраши близките си в Лондон

Снимка: БГНЕС

Наскоро стана известно, че принц Хари се готви да издаде свои мемоари, в които ще сподели следващите разкрития за живота в кралското семейство. Обявяването на новата автобиографична книга на херцога на Съсекс предизвика поредно напрежение между него и кралското семейство. Експертите са уверени, че внукът на кралицата е може да застраши Бъкингамския дворец.

Според кралския експерт Ричард Фиц Уилямс, членовете на кралското семейство са изключително загрижени каква точно ще бъде работата на принц Хари. „Те постоянно си задават въпроса:„ Тази или онази информация ще бъде предадена на някого? “ И по-важното, ще се появи ли в книгата? " - каза експертът в интервю за The Sun.

Забележително е, че издаването на книгата е насрочено точно за 70-годишнината от възкачването на трона на Елизабет II. Но мемоарите на принц Хари могат да развалят празника. Освен това херцогът може да използва книгата като „лост“ за семейството: „Самото съществуване на тези мемоари е форма на лост, който потенциално може да се използва срещу кралското семейство, когато пожелае.

Тази книга може да бъде динамит. Въпросът е обаче, какво наистина иска Съсекс от кралското семейство следващия път? Какво искат от тях.

Другата новина, която подклади още повече напрежение е, че принц Хари всъщност мисли да напише минимум две части на книгата си, като втората е решил да бъде пусната след смъртта на кралица Елизабет Втора, за което и ще сумата, която може да получи надвишава 35-40 млн. долара.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Аз пък ги харесвам, журналистите прекаляват
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Евгения ( преди 2 години )
Неблагодарно същество.Зомбиран от онази интригантка, второстепенната актриса,къде си тръгнал да рониш кралство!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар