IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър и Конър Макгрегър на плаж в „Бевърли Хилс“

28 юли 2021 10 40

Двамата пият уиски край басейна

БГНЕС

Две звезди диктуваха правилата на луксозен басейн в „Бевърли Хилс“ през изминалия уикенд. Въпреки че е с гипсиран крак, Конър Макгрегър реши да разпусне малко, като отиде на плаж, а компания му прави неговият „по-малък брат“ Джъстин Бийбър. Двамата учудиха феновете си, пускайки снимки от своя лежерен следобед и показаха, че имат нещо общо – обичат да пийват уиски, докато се припичат на слънце.

„JB и Голямата стъпка, ние властваме над „Бевърли Хилс“. Бог да благослови брат ми!“. Това написа ирландецът, показвайки как се забавлява с певеца, опънал се удобно на шезлонг.

Пийвайки коктейли с уиски, двамата се обединяват за най-новата кампания на Balenciaga, както и тази на популярна марка алкохолни напитки.

„Закуска за шампиони“, написа от своя страна Бийбър, качвайки още снимки от плажното парти, на което е присъствал.

Докато Макгрегър е по неонови шорти, Джъстин е съблякъл само връхната си дреха и събира тен по бежов панталон.

Освен да релаксира с чаша алкохол в ръка, Макгрегър показа, че не спира да тренира, макар и с един здрав крак. По-късно той сподели видео от фитнеса, където заедно с инструктора изпълнява определени силови упражнения.

Конър се контузи тежко по време на мача срещу американеца Дъстин Порие в средата на юли. В края на първия рунд, той стъпи накриво, след което стана ясно, че кракът му е счупен и се наложи да бъде изнесен на носилка, с което даде победата на противника си.

Джъстин Бийбър, както и бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, бяха сред известните личности, които пожелаха на боеца скорошно оздравяване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари