IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Еми Росъм сподели първа снимка на дъщеря си

28 юли 2021 11 00

Тя се опитва да насърчи хората да се ваксинират

Снимка: Getty Images

Еми Росъм най-накрая е готова да запознае света с малката си дъщеричка, като същевременно насърчава онези, които могат, да се ваксинират срещу коронавируса.

34-годишната актриса, позната с играта си в сериала Shameless публикува първа снимка на бебето си, което се роди през май месец. На красивия кадър може да се види как Росъм целува главата на момиченцето, чието лице все още не е показано. „Когато забременях, се ваксинирах. Не само че родих красиво и здраво момиченце, но научихме, че дъщеря ни вече има антитела“, написа Емили под снимката.

Тя допълни, че хората трябва да спрат да бъдат безотговорни идиоти и веднага да отидат към ваксинационния кабинет. Съпругът ѝ Сам Езмаил също насърчи ваксинацията, споделяйки посланието на Росъм в Туитър. Двамата станаха родители за първи път през май месец, когато чрез черно-бели снимки споделиха щастливата новина. От описанието става ясно, че дъщеря им се е родила на 24 май в 8:13 сутринта. В социалните мрежи беше показано и малкото краче на бебето.

През месец май директорът на Центъра за контрол и превенция на заболяванията д-р Рошел Валенски говори пред журналисти и заяви, че няма доказателства ваксините да причиняват проблеми при бременните жени и техните бебета. Изследването, което беше цитирано, е базирано на данни от над 35 хиляди дами, които са били бременни, или скоро ще забременеят.

След като получили ваксината, те казват, че са изпитали нормални странични ефекти като болка на мястото, в което е бита инжекцията. Резултатите доказват, че няма допълнителни червени сигнали, които да спрат бременните дами от ваксиниране. Все пак лекарите насърчават всеки, който иска да се ваксинира, първо да говори с личния си лекар и след това да вземе това важно решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари