IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг и летните му забавления с децата

28 юли 2021 10 50

Актьорът сподели рядък кадър на трима от четиримата си наследници

Снимка: БГНЕС

Лятото ни предоставя възможността да се насладим на времето със семейството и приятелите, да си починем от ежедневието и да съберем така желания тен. Независимо дали ще се печем край морето или басейна, няма значение, а най-важното е да си прекараме добре и поне за малко да забравим за проблемите и работата си.

В почивката от сезона в Холивуд Марк Уолбърг направи точно това – намери време за семейството си и по-точно за най-малките му членове. 50-годишният актьор публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда как се забавлява в басейна с три от четирите си деца. Уолбърг има трима наследници със съпругата си Реа Дърхам, като тя е майка и на 15-годишния Майкъл.

В басейна заедно с Марк са Майкъл, 12-годишният Бренан и 11-годишната Грейс, които здраво държат татко за врата и се опитват да го потопят. „Така и не успяха да ме вкарат под водата“, написа актьорът под снимката. Той също така е баща и на 17-годишната Ела, която явно вече е твърде голяма за подобен тип игри. Тя обаче остави няколко емотиконки на сърца в коментарите.

Кадърът беше прекрасна изненада за феновете, тъй като Уолбърг рядко показва семейството си. По-рано през месеца той сподели видео от плажен ден, а през 2020 година публикува няколко снимки и видеа на децата си, включително и клип от TikTok на Грейс, в който тя прави пародия на известното предаване Tiger King. „Може ли някой да ми обясни какво се случва тук? Слязох да си взема нещо за хапване и го видях“, написа той в социалните мрежи.

Уолбърг често е поздравяван от феновете за начина, по който се държи с децата си. Преди няколко месеца той показа как е оставил най-малката си дъщеря да му лакира ноктите, за да я забавлява с нещо по време на пандемията. В допълнение към това Марк всяка година показва коледните картички на семейството си, на които позират той, съпругата му и четирите деца.

През 2014 година актьорът говори за начина, по който отглежда и възпитава най-малките членове на фамилията. „Най-ефективният подход е да бъдете въвлечени във всеки един аспект от техния живот, но в същото време да им показвате добър пример за подражание. Едно е да говорите за правилните неща, друго е да ги правите и да ги предавате от поколение на поколение“, казва той пред Risen.

Допълва, че децата му всеки ден виждат как ходи на църква и това ги учи, че трябва да бъдат благодарни за всичко, което им се случва. Уолбърг се опитва да ги научи, че някои хора нямат същия късмет като тях и трябва много да се трудят, за да постигнат финансова стабилност и удобство. Затова децата му трябва да подхождат с уважение към останалите и да помагат с каквото могат.

Преди няколко седмици пък Уолбърг разкри как последният му филм Joe Bell е променил начина му на възпитание. Лентата е базирана на истинската история на мъж, който обикаля Америка и учи хората на толерантност в опит да направи света по-добро място за сина си, който е хомосексуален. „Бях доста строг с децата си, но след този филм реших да отпусна нещата. Най-добрият начин да ги накараш да ти се доверят и да комуникират с теб е да бъдеш по-мек с тях“, категоричен е той.

Филмът Joe Bell вече е в кината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари