IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орлин Павлов пилотира самолет

27 юли 2021 18 00

„Беше си приключение!“, казва той, носейки униформа на „Bulgaria Air“

БГНЕС

„Беше си приключение!“. Това написа Орлин Павлов в социалните мрежи, споделяйки галерия от снимки. На първата той се усмихва на камерата, държейки радиостанция в самолет на „Bulgaria Air“. Но там не е като обикновен пътник, а с истинска униформа на пилот на националния превозвач.

Оказва се, че кадърът на изпълнителя е от снимачната площадка на „Завръщане 2” на Ники Илиев, където той ще покаже актьорския си талант. 

„Мисля, че “Завръщане 2” ще е още по-весел, трогващ и запомнящ се филм, изпълнен с приключения. До къде стигнахме с лодката ще разберете от големия екран", написа още той, показвайки още няколко интересни моменти ъс своите колеги. 

„Ма как ти отива тази униформа! Кръвта вода не става!”, „Ти си в перфектна визия за пилот”, „Много ти отива”, пишат последователите му под публикацията. 

Певецът, който изпълнява песента „С едно крило”, си партнира с Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Йоанна Темелкова, Александър Кадиев, Башар Рахал, Бойко Кръстанов и други в продължението на „Завръщане”.

„Ачо, Виктор, Деян и Алекс се събират отново и има нова ситуация за решаване. Това началото на втората част…и след това каквото може да се обърка, се обърква. Очаквайте", написа от своя страна режисьорът по повод "завръщането" на екран на четиримата приятели и техните неволи.  

Във филма Орлин Павлов е пилотът Виктор, който се завръща в Пловдив, за да помогне на свой приятел да запази фамилната къща. Той харесва Лора (Диляна Попова), но дали е готов да зареже работата си в името на любовта си към нея, предстои да разберем.  

КоментариКоментари

От тях животът ми с ( преди 2 години )
ВЕЧЕ Е време партия ГЕРБ да се ЗАКРИЕ,защото има много престъпления от ТЯХ.??????От
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар