IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поздрави от Миконос: Славена Вътова, Нина Николина и Натали Трифонова

27 юли 2021 16 30

И трите красиви българки са избрали този гръцки остров за своята почивка

Istock

В разгара на летния сезон традицонно много световни, но и български звезди избраха идиличните гръцки острови за своята почивка. Дори затегнатите ковид мерки и ограничения в южната ни съседка не уплашиха туристите, които ценят природата и красотата на Средиземноморието.

Сред тях са Нина Николина, Славена Вътова и Натали Трифонова. И трите талантливи красавици се отправиха по отделно към остров Миконос, който се счита за най-красивият и най-известен остров на архипелага Циклади. Миконос е популярен не само с красотата на своите пейзажи -  ярко синьо небе, изумрудено море, скалисти хълмове, златни, пясъчни брегове, но и със своите романтични тесни улички, снежнобели църкви, таверни с отлична храна и, разбира се,  петзвездни хотели. 

Чаровната "Мис България 2006", която се преквалифицира успешно в телевизионна водеща, а именно Славена Вътова се е отбелязала в своя Instagram профил в бутиковия хотел KENSHŌ Psarou. Красавицата успя да покаже на феновете си и два ефектни модела бански от идиличните брегове на Миконос.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slavena_vatova

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slavena_vatova

Пвеицата Нина Николина също е на почивка на този тюркоазен остров като се е отблезялала в своя профил в Instagram на същото прекрасно място, на което е и Славена. От хаштаговете, които Нина е сложила в своите ваканционни публикации си личи, че е много щастлива и вдъхновена от мястото, на което се намира. 

Дългокраката тв водеща Натали Трифонова също споделя любопитни кадри от почивката си на Миконос. Тя се е отбелязала на плажното заведение Principote Mykonos и в популярния ресторант Mamalouka. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Интелигентен ( преди 2 години )
Красавици ......???? -- сами по острови......???? Превърнали са се в шафрантии, а българските мъже........?????? - жадуват за женски ласки и......детски глъч и смях, жадуват ......( за деца).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар