IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Признаха и дъщерята на Меган Маркъл и принц Хари като наследничка на трона

27 юли 2021 14 50

Лилибет избута чичо Андрю от осмото място

Снимка: БГНЕС

Бебето Лилибет Даяна се роди на 4 юни, но доскоро името й не беше в британската приемственост. Когато пресата обърна внимание на този пропуск, Елизабет II спешно нареди на подчинените си да коригират ситуацията, за да спасят семейството си от поредния скандал. Някои експерти започнаха да вярват, че по този начин кралицата поставя на място принц Хари и Меган Маркъл, предава OK Magazine.

Сега Лили е официално класирана на осмо място в класацията, като мястото преди това е принадлежало на принц Андрю, отлъчен от всички предимства на кралския клан поради връзката с Джефри Епщайн. 

2-годишният Арчи, първородният на херцога и херцогинята на Съсекс, се появи в желания списък 15 дни след раждането му. 3-годишният Луис, най-малкият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън, беше добавен след 12 дни.royal.uk/succession

Първите на опашката за трона са принц Чарлз, след това синовете му от принцеса Даяна - принц Уилям и принц Хари, който запълват първите шест места. Преди херцогът на Съсекс са децата на брат му - Джордж, Шарлот и Луис. На седмо място е Арчи.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари