IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След почивката на Шарапова в Хърватия – фенове се разделиха на две бременна ли е

29 юли 2021 10 30

Те очакват с нетърпение новите ѝ снимки

БГНЕС

Какво се случва с Мария Шарапова и дали скоро няма да се похвали със щастлива новина? Този въпрос си задават фенове на тенисистката след нейната почивка в Хърватия. Именно там тя се снима с по-широка рокля и раздели последователите си на две. Едни смятат, че тя е бременна, докато други са на мнение, че след като вече не се състезава, тя е наедряла и загубила форма.

„Каменни фасади, вековна история и никакви туристи“, написа Мария в Instagram, показвайки забележителностите, които е посетила.

Повод за съмненията за евентуална бременност даде един кадър, на който спортистката е уловена в по-далечен план, с по-широка рокля с набори. Точно такива носят по-пълните жени, най-вече тези, които искат да прикрият коремчето си.

„Казвате ми, че сте бременна, без да ми казвате всъщност, че сте бременна“, „Мария, бременна ли си?“, „Да не носиш малък турист в теб?“, пишат хората под галерията от нейната обиколка.

След няколко дни Шарапова сподели, че е била за уикенд в Обединеното кралство, отбелязвайки се от уютен хотел в Хемпшир. Там феновете я видяха с подобна рокля, този път по-отблизо. И веднага заключиха, че звездата по-скоро е избрала модел по актуална за лятото тенденция. Той може да я направи по-дебела, отколкото е, защото е с по-широка и набрана периферия, но е и идеалното прикритие на една бременност.

Влизайки в профила на годеника на тенисистката – Александър Гилкс, забелязваме, че той също е споделил как си почива на Острова, като на една от снимките плува в езеро заедно със Шарапова. Иначе, връщайки се назад във времето, последната му публикация, свързана с неговата любима, е от рождения ѝ ден през април. Тогава той я заснел с огромен букет в дома им в Калифорния.

До момента нито Мария, нито бъдещият ѝ съпруг коментират спекулациите за това, че ще стават родители. Доколкото ги познаваме, не е изключено двамата да сключат и таен брак, като съобщят за него по-късно, опитвайки се да опазят най-щастливите си мигове далече от камерите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари