IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Джейкъбс документира лифтинга на лицето си в Instagram

28 юли 2021 17 40

Дизайнерът се възстановява в кислородна камера

БГНЕС

Марк Джейкъбс документира лифтинг на лицето си, след който се възстановява в кислородна камера. „Включвам кислорода си“, написа дизайнерът в Instagram, публикувайки снимка, на която лежи в хипербарна кислородна камера, след като е минал процедурата фейслифт.

Джейкъбс явно не се притеснява от стигмата, която витае около козметичните разкрасителни операции. 58-годишният дизайнер с гордост се е подложил на естетическата процедура и то при известния нюйоркски лекар д-р Андрю Яконо.

Според един медицински уебсайт хипербаричната кислородна терапия е „изцяло естествено, неинвазивно лечение, при което пациентът просто диша 100% кислород от медицински клас при повишено атмосферно налягане“.

Увеличавайки концентрацията на кислород в организма с до 1200%, ползите включват регенерация на телесната тъкан, борба с възпаленията и повишаване на естествените лечебни способности на организма.

Джейкъбс разкри новото си лице в събота, публикувайки селфи на подмладеното си аз. „Три дни след това“, написа той.

Бившият творчески директор на Louis Vuitton беше посрещнат с доста комплименти от приятелите си в раздела за коментари в социалната мрежа. „Марк !!!!! Изглеждаш страхотно !!!“, написа Лиза Рина.

Преди време, през 2010 година, Джейкъбс заяви в интервю, че не изключва опцията пластична хирургия като начин да запази младостта си. „Гледам Том Форд и той изглежда страхотно“, каза той пред GQ. „Каквото и да прави, му се получава. Не съм против. Каквото и да ме накара да се чувствам по-добре, ще искам от него още.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари