IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис и Аштън Къчър: Къпем децата си, само ако видим мръсотия по тях

29 юли 2021 10 50

Според актьора, това е единствената адекватна причина

Снимка: БГНЕС

Мила Кунис и Аштън Къчър имат интересен подход що се отнася до къпането на децата им.

Двойката, която споделя 6-годишната дъщеря Уайът и 4-годишния син Димитри, разкриха част от родителските си правила по време на подкаста Armchair Expert. Според звездите, няма нужда да къпят децата си всеки ден, а само при определени ситуации.

Темата беше зачекната, когато Дакс Шепърд и Моника Падман започнаха да дискутират колко често се къпят. 33-годишният актьор заяви, че не трябва да се мием със сапун всеки ден, защото по този начин премахваме естествените масла от кожата ни и тя се изсушава. Според него, по-добре да се къпем само с вода, а на негова страна застанаха Мила и Аштън. Падман беше доста шокирана от сформиралия се отбор и попита звездите кой ги е научил, че не трябва да се къпят.

„Аз нямах топла вода като малка и затова не съм се къпала често“, отговори Мила, която родом е от Черневци, Украйна. Тя допълва, че с децата си подхожда по същия начин, като не ги кара да влизат в банята всеки ден. „Не бях от родителите, които къпят новородените си“, разкрива актрисата. Дакс Шепърд, който заедно със съпругата си Кристен Бел са доста близки с Мила и Аштън, обясни, че преди е къпал дъщерите си всяка вечер преди лягане, но е спрял, когато Линкълн и Делта са станали по-големи.

„Ето един факт: Ако видиш мръсотия по децата си, изкъпи ги. Иначе няма смисъл“, заключи Аштън. Твърдението му е подкрепено и от лекари, които казват, че прекаленото къпане със сапун може да изсуши кожата на бебетата. Дерматолози допълват, че децата от 6 до 11 години може да не се нуждаят от баня всеки ден, а по-скоро веднъж или два пъти в седмицата.

Що се отнася до собствената им рутина за къпане, Мила и Аштън казват, че избягват да използват груби сапуни всеки ден. „Ежедневно си мия само подмишниците и интимната зона, нищо друго“, казва актьорът. Въпреки че къпането може да не е събитие, което се случва всеки ден, Кунис и Къчър вярват, че човек трябва да си мие лицето сутрин и вечер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Те май доста от въпросните "звезди" са бая нечистоплътни. Добре, че имат екипи от хора да се грижат за тях, малко от малко да мязат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар