IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изключение – Рийз Уидърспун сподели романтичен кадър със съпруга си

2 август 2021 08 40

Двамата са женени от 2011-а, но тя го крие в мрежите

БГНЕС

Рийз Уидърспун е от онези звезди, които предпочитат да пазят личния си живот далеч от социалните мрежи. В своите профили тя споделя предимно за работата си, а ако трябва да качи снимки на децата или някой близък роднина, то трябва да има специален повод. Да не говорим за съпруга ѝ, който най-вероятно не обича да се показва и затова за последно го видяхме през март, при това на спомен от сватбата със звездата. Но сега той има повод за празнуване и актрисата му отдели специално внимание в Instagram.

„Честит рожден ден на моя прекрасен, страстен и точен съпруг“, написа звездата от „Професия Блондинка“, качвайки тяхна романтична снимка. На нея двамата са усмихнати, облечени в бяло, седейки на пейка край морския бряг.

Уидърспун изтъкна, че освен по здравословното хранене, Джим Тот е страстен любител на всички възможни спортове.

„Никой не обича семейството или приятелите си повече от теб“, пише още тя, опитвайки се да обясни на последователите си какъв страхотен човек има до себе си.

Рийз и Том сключват брак през 2011 г., като имат син на име Тенеси. Преди това актрисата е била омъжена за своя колега Райън Филип, от когото са по-големите ѝ деца Ава и Дийкън.

Тази пролет двойката празнува 10 години от сватбата им, които Рийз описва като „голяма ЛЮБОВ, много смях, непрекъснато пътуване, много кучета и забавни приключения“.

Какво още не знаете за връзката между Рийз Уидърспун и Джим Тот?

Двамата се запознават на купон

Уидърспун казва в интервю пред ELLE през 2012 г., че била на домашно парти, когато се запознала с Тот. И именно той я спасил от пиян мъж, който ѝ се натрапвал.

„Това се случи изневиделица. Този наистина пиян човек ме удряше, правеше се на такъв идиот, викаше ми... И тогава Тот влезе“, спомня си тя, посочвайки, че се извинил от името на мъжа, обяснявайки, че той тъкмо се е разделил с приятелката си и затова се държи по този начин.

Тот ѝ предлага брак по-малко от година след първата среща

През февруари 2010 г. става ясно, че Рийз излиза с мъжа, който е срещнала на партито, след като се е разделила с Джейк Джиленхол, с който има връзка от края на 2009-а.

През декември същата година Джим ѝ предлага брак, което става само няколко месеца откакто двамата излизат.

Мъжът на актрисата открива млади таланти

Тот не е агент на Уидърспун, но пък открива млади таланти за киното. Той никога не се е снимал за продукция, но работи в една и съща среда с жена си и познава много известни личности от тях. Сред звездите, на които е агент, са Скарлет Йохансон и Матю Макконъхи.

Според близки до двойката, те успяват да запазят съюза си най-вече поради факта, че имат различна работа и единият не е познато от екрана лице.

Джим е съпредседател на благотворителната организация

Stand Up to Cancer. Така се казва неправителствената организация, която съпругът на Уидърспун ръководи заедно със свои приятели. Преди няколко години баща му разбира, че има рак и започва своята битка с коварното заболяване. След като събира пари за лечението му, Тот решава да повиши осведомеността по въпроса и да помогне на повече хора да открият рака в по-ранен стадий.

„Борбата му с рака на белия дроб беше кратка, само осем месеца и той почина, моята единствена емоция беше гняв... В този момент от живота си осъзнах, че трябва да го превърна в позитив“, разказва той, говорейки за това как решил да създаде организацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари