IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага се бори за златен медал в Токио?

30 юли 2021 08 30

Феновете са убедени, че изпълнителката се състезава по таекуондо

Снимка: Getty Images

Олимпийските игри в Токио вървят с пълна сила, като всеки ден се раздават нов чифт златни, сребърни и бронзови медали. Засега България има едно отличие – среброто на Антоанета Костадинова в дисциплината 10 метра въздушен пистолет. До края на Игрите има още време, така че стискаме палци на нашите представители и се надяваме да се окичат с още няколко медала.

Дотогава обаче наблюдаваме и другите спортисти, като една дама ни направи особено впечатление, но не със спортните си умения, а с визията си. Говорим за Джуляна Ал-Садек от Йордания, която се състезава по таекуондо. Преди няколко дни тя се изправи срещу бразилката Милена Титонели и загуби мача, но успя да си спечели световна слава.

Потребители в социалните мрежи започнаха да споменават името на Джуляна заради невероятната ѝ прилика с Лейди Гага. „Това е Лейди Гага на Олимпийските игри и никой не може да ми промени мнението“, гласеше една публикация в Туитър, която започна дискусията. Друг потребител добави, че изпълнителката явно може всичко – от печеленето на „Оскар“ до състезаването за златен медал.

„Може да има хиляди състезатели на Олимпиадата и един от тях е Лейди Гага, която се състезава за медала в таекуондото“, заяви друг фен. На пръв поглед със сигурност можем да видим приликата между Джуляна и Гага, особено във веждите, носа и устните. Когато спортистката носи задължителната предпазна каска на главата си, много лесно можем да я объркаме с носителката на „Грами“.

Разбира се, двете дами не са свързани по никакъв начин, но с нетърпение очакваме да видим дали няма да се срещнат някога. Лейди Гага е известна с това, че често следи социалните мрежи и внимава за нещата, които феновете споделят, така че няма да е изненада, ако скоро видим отговор по темата.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

А дали Джуляна Ал-Садек е изгубената близначка на Лейди Гага, оставяме на вас да решите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари