IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян говори за расовите различия с дъщеря ѝ

30 юли 2021 10 40

Малката Тру е с различен цвят на кожата

БГНЕС

Клои Кардашян възнамерява да говори открито с дъщеря си за расовите различия в семейството им. По думите ѝ, тя не иска да е от онези родители, които гледат да избягват темата за цвета на кожата на някои хора в обществото.

Риалити звездата е майка на 3-годишната Тру, която е още много малка, но вече разбира, че по външен вид прилича повече на баща ѝ Тристан Томпсън, който е чернокож.

Сестрата на Ким Кардашян казва, че иска да обясни на момиченцето, че тя живее в привилегирована среда, има големи възможности, но тръгвайки на училище и пораствайки, може да се сблъсква с дискриминация и критики за това, че има различен цвят на кожата.

„Винаги ще се уча и ще се опитвам да правя най-доброто, което мога като нейна майка“, коментира 37-годишната звезда в интервю за подкаста Role Model.

„Не искам тя да живее в балон, тъй като имаме този много привилегирован живот...“, продължава Клои.

Бившата жена на Томпсън е категорична, че детето ѝ трябва да се чувства добре от факта, че баща ѝ е чернокож, а не да се срамува от това.

Риалити звездата допълни, че сестрите ѝ Кайли Дженър и Ким Кардашян са в сходна ситуация и заедно могат да говорят по въпроса и да се съветват една с друга.

Клои посочва, че за момента Тру е твърде малка, но постепенно трябва да я подготвя за важните разговори, защото рано или късно ще се сблъска с хорските предразсъдъци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари