IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест заряза лукса – живее в нещо като затворническа килия

29 юли 2021 14 50

Рапърът обитава малко помещение без прозорци на стадион в Атланта

БГНЕС

Кание Уест разкри как живее напоследък, а именно в малко помещение без прозорци, което се намира в рамките на стадион в Атланта, САЩ. Именно там той завършва дългоочаквания си нов албум – Donda.

40-годишната Ким Кардашян, която в момента се развежда с Кание, все пак демонстрира своята подкрепа към отчуждения си съпруг и заведе всичките им 4 деца – Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм на концерта миналата седмица, който се състоя на стадион „Мерцедес-Бенц“ в Атланта. Името на 10-ия студиен албум на Уест пък е посветено на покойната му майка – Донда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

Заедно с Ким и децата беше и нейната сестра – Клои Кардашян, която също се появи на стадиона, за да покаже подкрепата си за Кание, който наскоро тя нарече „брат за цял живот“.

По-интересното в случая е, че доста богатият 44-годишен рапър живее от няколко седмици на стадиона, като спи върху сглобяемо легло в рамките на Олимпийското село в Атланта. Снимката в Instagram акаунта му показва, че той обитава тясна стаичка без прозорци с малко единично легло, до което са подредени четири чифта обувки, на пода има отворен куфар и миниатюрно нощно шкафче. Оскъдното обзавеждане веднага предизвика сравнения със затворническа килия сред последователите на звездата.

Идеята на Кание е била да не се разсейва, докато завършва албума си, който трябваше да се появи на пазара на 23 юли, но очевидно все още се нуждае от малко работа.

Явно Уест не иска да се завръща в ранчото си в Уайоминг, преди с екипа му да изпипат всичко по албума. Очевидци разказват, че той си е довел и професионален готвач, който му готви, докато той работи денонощно от стадиона.

Пресаташето на Кание потвърди, че албумът, който остави положително впечатление в съзнанието на много слушатели и коментатори, ще се появи на 6 август на пазара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари