IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тото от „СкандаУ“ показа порасналото си момченце

29 юли 2021 14 40

Детето на певеца има готварски заложби

БГНЕС

Йонислав Йотов, по-познат на всички като Тото от дуото „СкандаУ“, не обича да говори за личния си живот пред медиите. Дори след като стана баща заяви, че не би желал да показва сина си в социалните мрежи, а някой ден, когато той порасне, сам ще реши да бъде ли известен като него или не. Откакто е татко, певецът рядко качва снимки на момченцето, но наскоро той реши да го направи, за да покаже какви заложби има малкият юнак.

„Моите кулинари. Кристин Петринска и Додо“. Това написа изпълнителят, споделяйки няколко кадъра от своята кухня, където половинката му готви с голям помощник – техният син.

В галерията виждаме как момченцето е на плота и подава на майка си подправките, с които тя да овкуси ястието, което приготвя.

Докато Тото не обича да показва Доминик в лице, неговата приятелка има повече снимки на момченцето в профила си, на които може да го видим по-отблизо.

Наскоро Тото и Кристин, които станаха родители през 2019 г., бяха на почивка в Египет, но с тях не бе синът им. Там те се снимаха за спомен в бедуинско селище.

„Там живеят без интернет, без телевизори, без ток, без училища и най-важното, което ни казаха – без стрес ! Това е техен избор и признавам, енергията им се усещаше наоколо“, обяснява Петринска за изживяването.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари