IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: Отслабнах, за да мога да забременея

29 юли 2021 17 40

Актрисата разкрива мотивацията си за драстичната промяна в теглото си

БГНЕС

Австралийската актриса Ребъл Уилсън разкри какво я е мотивирало най-много, за да свали 30 килограма.

41-годишната блондинка сподели, че нейният лекар ѝ е казал, че плодовитостта ѝ ще се подобри драстично, ако заживее „по-здравословно“, намеквайки ѝ че трябва да промени хранителните си навици.

„Всъщност му бях малко обидена“, казва днес Уилсън, която в последната година наистина драстично промени визията си към по-добро. Вталилата се звезда признава, че с новите килограми наистина е увеличила шансовете си да забременее.

Ребъл казва, че след първоначалната обида, която почувствала от лекаря си, тя все пак се мотивирала да се справи с наднорменото си тегло. „Когато преразглеждах нещата, свързани с плодовитостта, си дадох сметка, че ако съм по-слаба, това ще даде по-голям шанс на тялото ми да произвежда по-качествени яйцеклетки, които мога и да замразя“, казва звездата.

„Отначало дори не мислех за себе си, а по-скоро за бъдещата моя миниверсия. С това стартира решението ми да отслабна.“

Извън загубата на тегло, това е година на промяната в личния живот на филмовата звезда. Тя заряза своя приятел – милиардера Джейкъб Буш през февруари след едногодишна връзка. Наскоро обаче се появиха слуховете, че двамата са се помирили, след като тя хареса негова снимка в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари