IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почивката на Хайди Клум в Корсика – с Том Каулиц и четирите деца

2 август 2021 14 30

Моделката сподели снимка от ваканцията

Снимка: Getty Images

Хайди Клум приключи с професионалните си задължения и реши да покаже на света как се почива със стил.

48-годишната моделка започна да обикаля Европа, спирайки първо на френския остров Корсика заедно със своето семейство. Фамилията включва третия съпруг на Клум Том Каулиц, 17-годишната ѝ дъщеря Лени, 11-годишната ѝ дъщеря Лу и 15-годишните ѝ синове Хенри и Джона. Последните трима са от брака на Хайди с британския изпълнител Сийл, а Лени е от връзката ѝ с бизнесмена Флавио Бриаторе. Заедно с тях е и Бил Каулиц – братът на Том.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Всички те са наели частна яхта, за да се насладят на морето и да избягат от постоянните тълпи от фотографи и фенове. От описанието става ясно, че Хайди и компания са в Бонифацио, който се намира в южния край на остров Корсика. Моделката сподели няколко снимки от ваканцията, включително и на спиращия дъха пейзаж, който се вижда от лодката. Въпреки че рестрикциите около коронавируса са почти вдигнати, Клум и семейството ѝ все още носеха предпазни маски на обществени места.

Освен с маските, Хайди се предпазва от вируса чрез похапването на повече чесън. Тя признава, че изяжда по една скилитка на ден, за да се предпазва от болести и да засилва имунната си система. Въпреки че се е престрашила да пътува, моделката все още внимава с коронавируса и заяви, че най-вероятно и тази година няма да организира традиционното си звездно парти за Хелоуин. Тя е известна с невероятните си костюми, които избира всяка година, но както през 2020-а, така и сега, празненствата ще бъдат отменени в знак на уважение към всички, засегнати от ковид, както и като предпазна мярка към бъдещо заразяване.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

„С всичко, което се случва в света в момента мисля, че е доста рано да се чувствам окей за парти. Затова и тази година ще пропусна. Миналата година го сметнах за безчувствено и не исках никой да пострада заради едно празненство“, казва Клум. Преди години моделката е ходила на Хелоуин като принцеса Фиона, Джесика Рабит, Клеопатра, извънземно и като вълка от видеото на Майкъл Джаксън към песента Thriller.

Въпреки че не успя да организира парти през 2020 година, Хайди все пак почете празника, като чрез боя за тяло се сля с една от стените си. По този начин успя да „избяга“ от децата си, които бяха мумии. Тази година Клум обеща отново да се облече в нещо интересно и да покаже резултата в социалните мрежи. „Вече работя върху нещо, защото съм креативен човек и живея за нещо интересно“, повдигна леко завесата тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Какъв ще бъде костюмът ѝ, ще разберем на 31 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари