IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Обикалях цял час в търсене на болница" - Руби Роуз и здравословните й проблеми

2 август 2021 17 50

Актрисата е трябвало да бъде приета по спешност, но не намирала места

Снимка: Getty Images

Руби Роуз говори открито за здравословен проблем, който е преживяла по-рано през седмицата. Актрисата заяви, че ситуацията й се влошила още повече заради пренатовареността на болниците.

В социлната мрежа Instagram 27-годишната звезда разказа, че е трябвало да бъде приета по спешност заради усложнения след операция. Роуз не разкри каква точно интервенция си е направила, но пък сподели, че е получила сериозни проблеми, поради което се е наложило и да посети болницата. За нейно нещастие обаче линейката е трябвало да обикаля няколко часа, за да намери Спешно отделение, в което да има свободно легло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose)

"Направих си операция, всичко мина добре. Но вчера получих няколко усложнения и трябваше да отида в Спешното. Обадих се на линейка, която ме взе, но нито една болница не ме приемаше", разказва актрисата през сълзи. Добавя, че лечебните заведения отказвали прием на пациенти цяла вечер, независимо от сериозността на състоянието им. Най-накрая Роуз е намерила болница, в която да я приемат и да я прегледат. 

Звездата отдаде заслуженото на всеки един лекарски екип, който вече година и половина се бори с пандемията от коронавирус и насърчи феновете си да се ваксинират. Според нея, именно по този начин болниците ще могат да си отдъхнат и да започнат да приемат спешни пациенти с други заболявания. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose)

Засега не е ясно какво точно е състоянието на Руби Роуз, но добрата новина е, че видеото беше заснето в дома й, което означава, че актрисата се е прибрала. Дали е под медицинско наблюдение, или проблемът й вече е решен, остава да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари