IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лияна: Секси провокация от Пулия

3 август 2021 08 40

Горещата певица е на почивка в СПА курорта Борго Игнасия

Istock; Пулия

Попфолк певицата Лияна напоследък споделя горещи кадри от последната си почивка в СПА курорта Борго Егнасия, който се намира в района на италианския град Бари.

Вижда се, че очарователната брюнетка, която е братовчедка на своя колега от музикалния жанр - Константин, е на крилете на щастието, предвид романтичната дестинация, от която споделя снимки. Освен поредица от горещи кадри, които тя е качила в своя Instagram акаунт, Лияна е написала още: "Когато всеки миг си заслужава.. ", както и "Изпращам ви мнооого любов.".

Курортът Борго Егнасия се намира в Пулия, един от най-южните райони на Италия. Страната е известна, че изглежда като ботуш, а Пулия се намира точно на петата.

Въпросният курорт заема голяма територия, като в близост се намират римските руини на Егнасия. 

Във въпросния ултра луксозен италиански хотел всичко е автентично - камъкът, от който са построени сградите, продуктите, с които се готви се отглеждат в района, както и съставките, които се използват в SPA процедурите.

Комплексът, който е изграден в традиционния за област Пулия архитектурен стил, разполага с 4 плувни басейна и уелнес център с площ от 1800 квадратни метра. Предлага изглед и към голф клуб San Domenico.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари