IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кит Харингтън за бащинството и живота с Роуз Лесли

7 август 2021 18 00

"Прекрасно е, наистина е прекрасно", казва актьорът

Снимка: Getty Images

Кит Харингтън най-накрая реши да сподели малко повече за бащинството и живота у дома със съпругата си Роуз Лесли. 

Говорейки с Access миналата седмица, актьорът от "Игра на тронове" повдигна леко завесата на семейния си живот, разкривайки кое го е изненадало най-много относно отглеждането на дете. През февруари Харингтън и Лесли посрещнаха първородния си син, чието име все още не е ясно. Актьорът споделя, че всеки негов приятел му е казвал, че родителството е доста отговорна задача, но човек не разбира истинските й параметри докато не се сблъска с нея. 

Кит и

Снимка: БГНЕС

"Това, което те изненадва най-много е, че това задължение продължава цял живот. Не можеш да избягаш от него. Всяка сутрин се събуждам, поглеждам към този малък човек и осъзнавам, че сме завинаги в един и същи съюз", казва Кит. Допълва, че е трябвало да намери нова динамика, към която да се придържа, но разбира, че нещата се променят с всеки изминал ден и няма как да спазваш една и съща рутина. Все пак Харингтън обожава всеки един момент от бащинството и не би го заменил за нищо на света. 

Преди да се роди синът им Роуз и Кит са си взели куче, което е било чудесна практика за истинското предизвикателство. Лесли потвърди, че е бременна през септември 2020 година, когато се снима за списанието Make и разкри как със съпруга й прекарват изолацията в имението си в Източна Англия. През 2019 година Харингтън увери, че е готов за бащинството и няма търпение да се грижи за следващото поколение. 

Кит и

Снимка: БГНЕС

Двамата актьори се запознават по време на снимките на "Игра на тронове", където играят любовниците Джон Сноу и Игрит. След кратка раздяла те отново се събират и потвърждават връзката си през април 2016 година. Сгодяват се година по-късно, обявявайки годежа във вестник The Times. През 2018 година Кит и Лесли стават семейство, женейки се в Шотландия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари