IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джона Хил: Най-накрая строен и със самочувствие!

4 август 2021 14 40

Вталеният актьор обяви, че вече одобрява тялото си

БГНЕС

Номинираният за "Оскар" актьор Джона Хил обяви в профила си в Instagram вчера, че най-накрая  се чувства добре в кожата си и харесва тялото си.

Джона дори показа на своите фенове новата си татуировка "Body Love". По-рано тази година, Хил, който дълги години беше доста закръглен, се обърна към своите последователи, за да им разкаже своята история в отношението си към своята фигура. Той заклейми и начина, по който през годините таблоидните медии са го засрамвали заради наднорменото му тегло, публикувайки негови снимки от различни плажове.

"Не мисля, че някога съм имал смелостта да си сваля блузата, когато съм бил на басейн, поне не и докато не стигнах средата на 30-те си години. Срам ме беше да се събличам дори пред семейството и приятелите си. Ниското му самочувствие от детските ми години беше изострено от години на публични подигравки относно тялото ми от страна на пресата."

Джона добави: "Идеята, че медиите се опитват да ме преследват, докато каам сърф и да направят снимки на моето тяло вече не могат да ме притеснят. Аз съм на 37 години и най-накрая обичам и приемам тялото си."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)

Хил обясни, че тази негова публикация в социланите медии не цели да покаже, че той вече се е преборил с ниското си самочвустве, а по-скоро той иска да вдъхне кураж на пълничките деца, които се срамуват да свалят тениската си, когато отидат на басейн. "Забавлявайте се. Вие сте прекрасни, страхотни и перфектни. Изпращам ви цялата ми любов ", написа той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)

КоментариКоментари