IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл на 40 - със специално колие и пожелания от кралското семейство

5 август 2021 14 30

Въпреки твърденията за напрежение, херцогинята на Съсекс все пак беше поздравена от Уилям и Кейт

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл реши да отпразнува рождения си ден по малко по-различен начин. 

На 4 август херцогинята на Съсекс стана на 40 години и това означаваше, че може да използва специалния си ден, за да помогне на хората в нужда. Във видео, промотиращо новата й кампания, тя позволи на феновете да видят част от дома й в Америка, в който живее заедно с принц Хари и двете им деца. 

Клипът беше публикуван в официалния сайт на фондация Arcehewell и в него Меган разговаря с актрисата Мелиса Маккарти чрез видеоразговор относно 40x40 - нов глобален опит, който кара хората да отделят 40 минути от времето си, за да насърчат жените отново да започнат да търсят работа. "Повече от 2 млн жени само в Америка и десетки милиони по целия свят са загубили работата си заради пандемията. И мисля, че ако всички се захванем и се отдадем на някакъв вид помощ, можем да направим невероятни неща", казва Меган. 

Херцогинята на Съсекс се появи от дома си в Монтесито, който е оценяван на 14.7 млн. долара и ни дава възможност да надникнем в нейния малък рай. Меган показа ежедневна визия по време на разговора, носейки косата си на опашка, кремава рокля и пуловер в същия цвят, съчетани с велурени токчета от Manolo Blahnik. 

Когато Мелиса попита Маркъл дали смята да си празнува рождения ден, организирайки чаено парти с любимите си кокошки, актрисата се засмя и забеляза принц Хари през прозореца. Тогава тя обърна камерата към него и го показа в съвсем друга светлина - носейки слънчеви очила и показвайки своите умения в жонглирането. През последните няколко месеца принцът е свикнал да има заети ръце, грижейки се за две деца. Във видеото можем да видим и първата снимка на малката Лилибет Даяна, която се роди на 4 юни. Миналият месец Хари си поговори с Ед Шийран относно родителството и заяви, че е предизвикателство да отлеждаш две деца.

Видеото показа още, че Меган носи специално колие от Logan Hollowell, на което са изобразени зодиакални знаци на децата й - Телец за Арчи и Близнаци за малката Лилибет. Кучето, което херцогинята спасява от приют, се вижда как спокойно спи в леглото си и зарадва всички любители на животните. 

В официалния сайт на Archewell Маркъл разкри повече за новата си инициатива, която цели да помогне на дамите по света да намерят отново работа. "Времето е най-големият ни подарък. Време с любимите ни хора, време да правим онова, което обичаме, време за образование, за любов, за смях, за растеж и много други неща. Друг важен подарък е възможността да помогнем на останалите, знаейки че можем да направим голяма промяна", пише херцогинята. Затова за рождения си ден тя е решила да отдели 40 минути от времето си, за да помогне на човек в нужда и да помоли приятелите си да направят същото. 

"За рождения ми ден помолих 40 свои приятели, активисти, атлети, артисти и световни лидери да ми помогнат да стартирам своята инициатива и да се включат с 40-минутен урок в подпкрепа на жените, които искат да се върнат на работа. През това време се надявам те да помогнат на някого да се издигне в професионалното си ниво и се надявам да вдъхновят и други хора да отделят 40 минути в помощ на човек в нужда". 

Сред приятелите на Маркъл, които взимат участие, са Адел, Приянка Чопра, Стела Макартни, Глория Стейнем, д-р Надин Бърк Харис, Аманда Нгуиен и много други. 

Що се отнася до пожеланията, които Меган получи, те идваха от целия свят. Освен от феновете си, херцогинята беше поздравена и от кралския двор. Принц Уилям и Кейт Мидълтън използваха социалния си профил в Туитър, за да пожелаят "Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс", споделяйки снимка на Маркъл от посещението й във Фиджи през 2018 година. 

Профилът на кралица Елизабет II сподели няколко снимки на актрисата, включително една с принц Хари и Арчи, както и една със самата кралица. "Желаем на херцогинята на Съсекс честит рожден ден!". Подобно съобщение се появи и в официалния профил на принц Чарлз и Камила, като те споделиха усмихната снимка на Меган. 

Оказва се, че въпреки напрежението между двете семейства в Америка и Великобритания, добрият тон все пак е запазен. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари