IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Вал Килмър го отмениха на премиерата на биографичния му филм

6 август 2021 15 00

Актьорът все още се възстановява след лечение на рак на гърлото

Getty Images

Порасналите деца на Вал Килмър - Джак и Мерцедес Килмър дойдоха вместо него на премиерата на биографичния му филм "Вал". От червения килим те дадоха и актуална информацията относно здравето на баща си.
Американският актьор води тежка битка с рак на гърлото - болест, с която беше диагностициран през 2015 г. Неговата житейска история, представена от години видеозаписи, направени по време на успешната му кариера, е описана в новия документален филм, създаден от Amazon Prime.

Вместо 61-годишният Вал да популяризира филма си обаче, тази чест се полага на неговите деца от брака му с британската актриса Джоан Уоли (с която Килмър си партнираше в хита "Уилоу") -  29-годишната Мерседес и 26-годишият Джак.

Тъй като ракът е засегнал гласните му струни (той преживя операция на трахеята), за него очевидно е трудно да говори, което пък вероятно е причината да реши децата му да поемат комуникацията с медиите.

Мерцедес сподели пред ЕТ, че баща й се справя „наистина добре“ с болестта и че е "в период на възстановяване", а Джак допълни, че Вал е много доволен и горд от филма и се радва, че хората ще могат да опознят една негова страна, която никога не са виждали досега.

Синът на Вал също има роля в документалния филм. „Има сцена във филма, където той влиза в студиото, а аз съм там и ние се прегръщаме и това беше някаква изненада за него и нещо, което наистина означава много за него“, разкрива Джак.

Това не е първият път, когато Мерцедес и Джак представляват баща си, който предпочете да се отдръпне от светлините на прожекторите заради проблемите  със здравето си.

Братът и сестрата бяха и на филмовия фестивал в Кан в началото на юли, където също подкрепяха Вал и историята, която той иска да сподели със света. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари