IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Гиленхал не обича да се къпе твърде често

15 август 2021 12 00

Актьорът има противоречива хигиена

БГНЕС

Явно в Холивуд се заформя мода срещу редовното къпане. Няколко дни след като Мила Кунис и Аштън Къчър обявиха, че къпят децата се едва след като видят мръсотията по тях, Дакс Шепърд и Кристен Бел пък признаха, че и те не къпят децата си по редовен график, сега се оказва, че и Джейк Гиленхал има противоречива хигиена.

В ново интервю за Vanity Fair актьорът обясни: „Все по-често смятам, че къпането не е чак толкова необходимо. Е, убеден съм, както Елвис Костело казва, че добрите нрави и лошият дъх няма да те отведат далеч, така че си мия зъбите." Гиленхал споделя още, че е забелязал, че по-нередовното къпане всъщност се отразява добре на кожата му.

„Необходими са още изследвания, за да се разберат ефектите върху микробиома на кожата“, споделя той. „Ако някой има суха или склонна към екзема кожа, той трябва да се къпе по-рядко, защото така ще предпази кожата си от изсушаване. Според мен обикновеният човек е разумно да си взима душ веднъж на всеки 3 дни. По-често не бих го посъветвал. Аз лично не се къпя всеки ден и не смятам да променям рутината си."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари