IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд си почива в Хърватия

10 август 2021 14 30

Звездата е заедно с жена си Калиста Флокхарт

БГНЕС

Индиана Джоунс стъпи на Балканите. Това пишат медиите в Хърватия след като Харисън Форд избра въпросната страна за своята лятна почивка. Актьорът, който играе едноименния професор по археология в известната холивудска продукция, е придружаван от съпругата си Калиста Флокхарт. Двамата са заснети от папараци из улиците на Дубровник,разглеждайки най-големите забележителности. 

С двойката е техният син Лиъм (20 г.), който също е забелязан на опознавателния им тур. 

Форд и семейството му са отседнали в частна вила, на терасата на която той е уловен как се препича на слънце, докато го масажират. Именно заради контузия на рамото, той трябваше да спре за малко работа и се оттегли от снимачната площадка на последния филм (номер 5) за приключенията на Индиана Джоунс. 

Според информация на Page Six, холивудската звезда е в отпуск поне до септември, докогато трябва да се възстанови и бива извикан от екипа отново. 

Харисън и Калиста не са се появявали публично от дълго време насам. 79-годишният актьор изглежда добре до съпругата си (по-млада от него с 22 години) по време на техните разходка из Дубровник. Точно тогава много от феновете успяха да получат автограф и да се снимат с него за спомен, споделяйки в Instagram, че Форд бил много отзивчив и разговарял с тях. 

Докато холивудската звезда постоянно се снима в киното, жена му, която е известна с главната си роля в сериала „Али Макбийл“, не е приемала работа от 3 години насам. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Клара ( преди 2 години )
Бре, Али Макбийл била ума адвокатка. Хванала дедо за шлифера :) хаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар