IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Оливър и съпругата му с планове за дете номер 6

14 август 2021 18 00

Двамата може да пробват и с ин витро процедура

БГНЕС

Джейми Оливър и съпругата му искат пълна къща с деца. Известният готвач и неговата половинка са щастливи родители на цели пет, но имат планове и за шесто. Това съобщава Mirror, посочвайки, че жената има пет спонтанни аборта през годините. 

Джулс Оливър признава, че на 46 ще зачене по-трудно. Ето защо, ако не стане по нормалния път, тя смята да пробва ин витро оплождане. По думите й, жените, които имат няколко загуби също като нея, трябва да получават повее подкрепа от обществото. 

Жената на готвача говори открито за петия си спонтанен аборт, който преживяла по време на социалната изолация на 2020 г. Тогава имало риск за живота й и ако не била откарана в болница веднага, можело да умре, защото загубила много кръв. 

„Знаете ли, много е тежко, когато нищо не мажеш да направиш. На следващия ден след като пометнах, отидох на лекар, а той ме попита как се чувствам – най-вече психически. И се замислих. Това е петия ми спонтанен аборт. Направих два преди да родя Ривера, но те бяха в много ранните срокове на бременността. А последните вече бяха между шеста и седма седмица“, сподели през 2020-а многодетната майка. 

„Трябва да продължа да опитвам...“, казва Джулс, попитана мисли ли за дете номер шест. И уточнява, че след толкова спонтанни аборти, тя все още иска да даде нов живот. 

Г-жа Оливър посочва, че все повече се замисля за ин витро след като попаднала на специалисти, от които се информирала за предимствата и недостатъците на процедурата. А и на нейните години, тя е най-правилното решение.

Според Джулс, тя трябва да помисли и за съпруга си, както и децата, всяко от което иска грижи. Но засега двамата смятат да не се отказват от нов наследник. 

Известната двойка има пет деца - три момичета и две момчета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари