IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Макар и богат, Куентин Тарантино не купил нито дом, нито кола на майка си. Защо?

12 август 2021 12 30

Богатството на режисьора е оценено на 120 милиона долара

Снимка: БГНЕС

Киното на Куентин Тарантино оставя малцина равнодушни. Всеки негов филм предизвиква интерес, а професионалните му успехи му носят богатство от 120 милиона долара.

58-годишният режисьор участва в записа на подкаста The Moment и в интервю със сценариста Брайън Копелман споделя, че като дете е сключил договор с майка си, който е валиден и до днес. 

На 12 -годишна възраст Куентин Тарантино участвал в кавга в училище за писане на сценарии. Кони застава на страната на учителите и казва на сина си: "Тази писателска кариера, тези мръсни цитати ... С това свърши."
 

Куентин бил ядосан от „саркастичния тон“ на майка си и й обещал: „Добре, госпожо, когато стана успешен сценарист, няма да получиш и стотинка от моя успех. Няма да ти купя дом, без пътуване, без кадилак за мама. Няма да получиш нищо.”

Състоянието на Тарантино сега се оценява на 120 милиона долара. След 46 години той няма да се откаже от обещанието си: „Помогнах й да уреди всичко с IRS, но без да й купя дом, без Кадилак. Думите имат последствия, когато общувате с децата си. Не забравяйте, че ще се върнете със саркастичен тон за това, което те ценят.”, заяви известният режисьор.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Ооо ... ( преди 2 години )
$120 милиона?! А аз го мислех богат ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар