IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс върти обръч като гимнастичка

13 август 2021 16 30

Актриса сподели забавно видео на умението си, направено пред вилата й в Майорка

БГНЕС

Уелската суперзвезда Катрин Зита-Джоунс излезе по бански пред вилата си на слънчевия остров Майорка, за да покаже на последователите си в Instagram, че въпреки възрастта си от 51 години, тя все още е в топ физическа форма.

Освен това носителката на "Оскар" демонстрира, че е запазила и чувството си за хумор. Красивата съпруга на холивудския ветеран Майкъл Дъглас публикува закачливо видео в своя акаунт в социалната медия, на което показва уменията си да върти обръч като истинска гимнастичка. Това е чудесно упражнение за оформяне на талия, бедра и дупе.

Освен, че продължава да изглежда фантастично, актрисата видимо е и страхотно гъвкава. Във видеото Катрин носи раирани бански в черно и бяло от д ве части, голяма черна козирка и черни слънчеви очила.

Наскоро Катрин показа на последователите си уменията си да балансира върху падълборд (SUP), а освен това  от време на време споделя видоклипове, на които прави стречинг или танцува.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари