IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Положителен тест за COVID в замъка Балморал. Ще преместят ли Елизабет Втора?

23 август 2021 09 00

Той е на човек от персонала

БГНЕС

Верните поданици на Елизабет Втора успяха да я опазят и тя не се разболя от коронавирус през последната година и половина. Но сега има риск за здравето й след като човек от персонала в замъка Балморал е с положителен тест. 

Според информация на The Sun, човек, който работи за кралицата в шотландското й имение, си е направил  PCR тест в събота. След като разбрал, че е с вируса, веднага е бил изолиран и изпратен за лечение. 

Източник на изданието посочва, че целият персонал се тества ежедневно, като контактите му с бабата на принцовете Хари и Уилям са сведени до минимум. В момента останалите работници продължават да носят предпазни маски навсякъде из помещенията, а тези, които са били в контакт с положителния, са отделени. 

Елизабет Втора,

Елизабет Втора пристигна в имението преди няколко седмици. Това е първото лято, в което тя ще прекара лятната си отпуска без своя съпруг, който почина преди няколко месеца. 

Въпреки заплахата, кралицата продължава да посреща гости в Шотландия. Преди няколко дни я навестиха принц Андрю и бившата му жена Сара Фъргюсън. След тях пристигна и дъщеря им принцеса Юджийн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари