IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари рискуват да останат без нищо заради грандиозен секс скандал

20 август 2021 18 00

Оказва се, че това може да съсипе репутацията им

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс рискуват със своя бизнес и марка, казва кралският експерт Джонатан Сасердоти. Те са изправени пред неразрешим конфликт, който може да хвърли сянка върху репутацията им. Според него, ако досега успехът им се е дължал предимно на известността на кралското семейство, сега именно тази репутация може да им изиграе лоша шега.

Тъкмо делата на Съсекс в Америка тръгнаха нагоре. Те обявиха снимките на нови проекти за Netflix, а на рождения й ден Меган обяви голям благотворителен проект 40x40, който вече беше подкрепен от известни жени по света.

Източници обаче отбелязва, че Маркъл преживява бурни времена, след като новата кралска драма избухна миналата седмица. Става въпрос за секс скандала, свързан с чичото на принц Хари -  принц Андрю. Той бе обвинен в съда от Вирджиния Джуфър, която каза, че в миналото е била малтретирана от Андрю. По това време момичето е било непълнолетно. В ход е разследване. Въпреки факта, че самият принц Андрю категорично отрича всичко, такива новини причиняват колосални щети върху репутацията на кралското семейство.

Меган и

Снимка: БГНЕС

„Хари и Меган работят много усилено върху новата си марка и имидж, използвайки близките си отношения с кралското семейство като трамплин. Те са неразривно свързани с двореца. Сега обаче може да се окаже странично за тях, - каза експертът Джонатан Сасердоти. - Този секс скандал ще бъде голям шок за тях и може да съсипе репутацията, за която са работили толкова усилено.

Това важи особено за проектите  на Меган, свързани с подкрепа на жените ... Сигурен съм, че в момента тя се страхува. Винаги е била откровена защитничка на феминизма. А благотворителната й инициатива за рождения й ден се фокусира върху жените. Така че за Меган, в контекста на нейните проекти, дори много косвена връзка с името на принц Андрю може да изиграе жестока шега. "

Експертът подчертава, че това е напълно извън техния контролен въпрос - Меган ще води сложни, напрегнати и трудни кризисни преговори с Хари за бъдещето им и как да излязат от тази ситуация и да не се свързват със скандалите на роднините си.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари