IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Роуз обвини гаджето си в изневяра с много жени

20 август 2021 17 40

Звездата се обърна и към тях

Снимка: БГНЕС

Миналата седмица 37-годишната актриса и модел обвини приятеля си Александър Ей Едуардс, че й е изневерил с поне дванадесет жени.

В профила си в инстаграм Амбър Роуз написа: „Омръзна ми мълчаливо да търпя измама и унижение“. След това се обърна към жените на Александър: „Знаехте, че той има връзка и дете и все пак решихте да спите с него, видях цялата ви кореспонденция. Разбрахте всичко перфектно, но не ми дължите нищо, така че няма значение. "

Амбър и Ей започнаха да се срещат през 2018 г., а през 2019 г. двойката се сдоби със син, Slash Electric Александър Едуардс. Роуз има и 8-годишен син Себастиан от първия си брак.

„Вече не мога да бъда единствената, която да се бори за семейството си - продължи Амбър, - бях толкова искрена и отдадена, но не получих същото в замяна. Няма да посочвам имената на тези момичета, защото не се занимавам с унищожаване на животи, но всички знаете кои сте. Какво ще кажете за него ... Изневярата и липсата на уважение са немислими, достатъчно ми е “.

Ще припомним, че по -рано Роуз обвини Едуардс в изневяра, на която той все още не е отговорил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари