IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на принц Чарлз застава зад съпруга си в отношенията му с принц Хари

25 август 2021 10 50

Специалисти не вярват, че тя ще прости на Меган за това, което е направила на принца на Уелс

Съпругата на принц Чарлз застава зад съпруга си в отношенията му с принц Хари

Отношенията между принц Чарлз и принц Хари продължават да бъдат обтегнати. Ето, че и74-годишната Камила, херцогиня на Корнуол, подкрепя съпруга си, 72-годишния принц.  Кралските експерти са съгласни, че едва ли някога тя ще прости на доведения си син, принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, че нараниха Чарлз след Мегзит.

Херцогът на Съсекс повдигна темата за болезнена връзка с баща си в няколко интервюта през последните шест месеца - по -специално той каза пред Опра Уинфри, че е „разочарован“ от принц Чарлз и постави под въпрос неговите студени родителски методи.

В интервю за The Telegraph кралският експерт Камила Томини каза, че източник, близък до херцогинята на Корнуол, признал, че тя ще се противопостави на Меган и Хари с всички сили, въпреки че Бъкингамският дворец е официално неутрален. „Не мисля, че херцогинята някога ще прости на Меган за това, което направи на принца на Уелс“, каза тя.

Друг източник отбелязва, че принц Чарлз приема кавгата с принц Хари присърце и е „много разстроен“. Камила винаги ще бъде на страната на принца на Уелс, независимо кога той би станал крал.

Също  днес беше съобщено, че 95-годишната Елизабет II наредила на дворцовите служители да се "консултират с  експерти" след "многократни атаки" срещу кралското семейство от страната на Съсекс. Ако е необходимо, Бъкингамският дворец е готов дори да защити честта си в съда.

 

Според други специалисти, Сара Фъргюсън твърди, че принц Хари все пак е успял да се сближи с брат си принц Уилям по време на откриването на монумента в памет на майка им принцеса Даяна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари