IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара: Диагностицираха ме с рак на щитовидната жлеза, когато бях на 28

29 август 2021 15 00

Актрисата признава, че това променило живота й

Снимка: Getty Images

Преди две десетилетия София Вергара е получила диагноза, която завинаги променила живота й. 

Актрисата от "Модерно семейство" била на 28 години, когато научава, че в ранните стадии на животозастрашаваща болест. По време на програмата Stand Up to Cancer, излъчена на 21 август, Вергара си спомня за диагнозата рак на щитовидната жлеза, която са й поставили съвсем рано в живота й. Тя заяви, че е много важно човек да получи цялата подкрепа на близки и приятели и заедно да победят болестта. 

"Когато бях на 28 години отидох за профилактичен преглед, но лекарят ми намери буца във врата. Направиха доста тестове и най-накрая ми казаха, че имам рак на щитовидната жлеза. Когато си млад и чуеш думата "рак", умът ти веднага започва да мисли най-лошото, но се опитах да не се паникьосвам и реших да се информирам. Прочетох всяка книга и научих всичко, което имаше за тази болест", казва София по телевизията. 

По това време тя е самотна майка и прохождаща актриса. Ще й трябват още девет години преди да я видим на екран като Глория в "Модерно семейство". За щастие Вергара е един от пациентите с късмет, при които болестта е хваната навреме и е победена. Тя отдаде заслуженото на лекарите и семейството си, които са я подкрепяли през цялото време. "Научих много през това време и не само за рака на щитовидната жлеза, но разбрах, че по време на криза, трябва да бъдем заедно. Всички разбрахме силата на обединението през последната година", категорична е актрисата. 

Тя използва няколко примера, за да подкрепи тезата си. "Учени по целия свят се съюзяват, за да създадат ваксина за коронавирус. Активисти за човешките права излязоха по улиците във всички страни, за да подкрепят социалното равенство и справедливостта, а хора по целия свят се опитват всячески да подкрепят малкия бизнес в общностите си. По-силни сме заедно и, ако ще побеждаваме рака, ще трябва да го направим като екип", завърши София. 

В момента Вергара е една от най-богатите актриси в целия свят, радва се на брака си с Джо Манганиело и на сина си Маноло. 

КоментариКоментари