IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветнокожа жена в кралския двор: Подробности около расисткия скандал с Меган Маркъл

27 август 2021 11 30

Как са я приели в кралското семейтсво?

Снимка: БГНЕС

С нарастването на скандала около непримиримата вражда между Меган Маркъл и британското кралско семейство се появяват все повече подробности за този конфликт. Сега експертите казват, че неприязънта на роднините към Меган се е появила веднага след годежа й с принц Хари. Дворецът ревнувал, че пристигането на нов член на семейството веднага предизвика такъв шум.

Въпреки огромното внимание на медиите към всички членове на семейството, реакцията на пресата към херцогинята Съсекс „изплаши“ кралския двор. Те искаха Меган Маркъл или да стане „дисциплинирана“, или да се прибере у дома.

„Шумът около Меган беше очакван, защото се случва с всяка кралска жена. Вярвам, че това специално отношение към Меган се дължи на нейната раса и факта, че е американка “, казва кралският експерт Алекс, блогър, който поддържа фен страница за кралското семейство в Instagram.

„Красива, силна, интелигентна жена, освен това тя също е„ цветна “- разбира се, външният й вид бе новост за двореца. Сигурен съм, че повечето „бели“ мъже не са очаквали тази „цветна“ жена да влезе и да каже: „Имам собствено мнение и ще го изразя и няма да се ограничавам, особено след като Хари го одобрява. " - написа Алекс в своя блог.

Меган Маркъл стана член на кралското семейство през май 2018 г., след като се ожени за внука на Елизабет II - Хари. Бившата американска актриса и принцът се срещнаха на среща на сляпо през лятото на 2016 г. И Хари, и Меган казаха първоначално, че титулярни роднини, включително принц Уилям и Кейт Мидълтън, са приели топло новоизбраната херцогиня на Съсекс.

Връзката й с Бъкингамския дворец се влоши след поредица вътрешни разногласия относно неподходящото отношение на Меган към кралските служители. На фона на този скандал отношенията между братята Хари и Уилям най -накрая бяха развалени.

Меган Маркъл от своя страна отрече всички обвинения за тормоз над служителите и заяви, че тези атаки са част от „умишлено действие“, насочено към дискредитиране на нейната личност. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари