IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Моят герой става на 8": Майкъл Бубле отпразнува рождения ден на сина си

31 август 2021 11 00

Ноа се бореше с рак дълго време

Снимка: БГНЕС

Майкъл Бубле има повод за празнуване!

В петък 45-годишният изпълнител отбеляза 8-ия рожден ден на сина си Ноа, публикувайки мило пожелание в социалните мрежи. "Днес моят герой става на 8! Никога не съм срещал по-смел човек от него... Не познавам по-мил човек или някой с по-голямо сърце... И никога няма да мога да изразя колко съм горд или колко голяма е моята и любовта на мама към теб", написа Бубле под колекция от снимки със сина си. 

На първия кадър Майкъл е заснет с новоредния Ноа във ваната. После виждаме баща и син в настоящето, силно прегърнати. "Ти благословяваш живота ни всеки ден. Надяваме се Бог да те благослови на твоя специален ден. Честит рожден ден, Ноа Б", завърши изпълнителят. 

Бубле и съпругата му Луисиана Лопилато се женят през 2011 година и посрещат Ноа две години по-късно. Двамата имат и 5-годишен син Елиас и 3-годишна дъщеря Вида. Ноа е диагностициран с рак на черния дроб през 2016 година, когато е едва на 3. По това време Бубле промотира деветия си албум Nobody But Me и научава за състоянието на сина си малко преди да направи изпъленение по BBC One в Лондон. 

"Три минути преди да изляза на сцената, съпругата ми ми писа и ми каза, че нещо не е наред. Просто имах чувството, че умирам", казва Бубле в интервю от 2018 година. В момента Ноа е в ремисия. Момчето направи първата си онлайн поява след победата си на рак през април 2020 година, когато се изненадващо дойде по време на живо предаване в Instagram. 

В интервю за Today Show през миналия октомври Бубле описва диагнозата на сина му като "най-лошото нещо, което можеш да чуеш като родител, и може би като човешко същество". Той казва, че би искал ракът да покоси него, а не сина му. Признава, че битката на Ноа с рака е накарала цялото му семейство да промени перспективата си за живот. 

През април Бубле отпразнува 10 години брак с Лопилато, споделяйки мило съобщение в социалните мрежи. "През тези 10 години сме преминали през доста неща, Лу. Добрите неща в живота са били по-добри с теб и ти ми помогна да се изправя след най-тежките ми моменти", пише той. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари