IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лолита е в Ню Йорк, ще подкрепя Григор Димитров

1 септември 2021 18 00

Явно родният ни тенис ас не се е разделил с красивата рускиня

Istock

Лолита Османова, половинката на Григор Димитров, е заминала за САЩ, за да го подкрепя на турнира US Open. През последните няколко дни красивата рускиня споделя в своя Instagram профил живописни кадри от Голямата ябълка, с които доказва, че не се е разделила с родния ни тенис ас.

През летните месеци се появиха слуховете, че Лолита и Григор са поели по различни пътища, въпреки че през пролетта той я доведе в родния си град Хасково, където заедно със семейството му отпразнуваха неговия 30-ти юбилей.

Тогава дори се заговори дори за евентуален годеж между най-добрия ни тенисист и богатата руска наследница.

През последните месеци обаче двамата живееха на различни континенти - Османова си остана в Европа, основно в Монако, но се разходи и на почивка до гръцкия остров Миконос, докато той през юли и август беше в Щатите и Канада, където участва на няколко турнира (във Вашингтон, Торонто и Синсинати). 

Слуховете, че двамата са се разделили се породиха и от факта, че те спряха да се следват един друг в Instagram.

Откритото първенство на САЩ е последният турнир от “Големият шлем”, а Гришо го започна с победа, може би и заради подкрепата на своята любима жена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари