IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбъдната мечта: Даян Кийтън направи кавър на Thank U, Next

8 септември 2021 11 00

Ариана Гранде също не крие любовта си към актрисата

Снимка: БГНЕС

Ето на това му викаме звезден дует!

Даян Кийтън показа любовта си към Ариана Гранде, публикувайки видео в социалните мрежи, на което прави кавър на песента Thank U, Next. Версията на актрисата е записана като фон на клип, в който се въртят снимки на Гранде, създавайки нереална караоке част, която е едновременно непоколебима и завладяваща.

Изпълнението на Кийтън идва след като Ариана заяви любовта си към филма The Firs Wives Club, където на екран си партнират Даян Кийтън, Бет Мидлър и Голди Хоун. По време на участие в предаването на Елън Дедженеръс, където Гранде представя хита си, тя призна, че живото изпълнение е било вдъхновено от една от сцените във филма.

The Firs Wives Club разказва за три разведени дами, които се опитват да отмъстят на бившите си съпрузи за това, че са ги оставили заради по-млади жени. Във филма има една сцена, в която Кийтън, Мидлът и Хоун пеят „You Don't Own Me“, облечени в изцяло бели тоалети по време на сватбена церемония. Движението на ръцете им и лекото поклащане беше повторено от Гранде и двете ѝ танцьорки.

Сега е време Кийтън да върне жеста и да покаже, че тя също е огромен фен на Ариана. „Всички знаем, че Ариана Гранде е невероятна и затова поне веднъж в живота ми, поне веднъж в моя глупав живот, искам да пея заедно с невероятната Ариана Гранде и затова го правя“, казва актрисата преди да започне с песента. Преди клипчето да приключи Кийтън казва, че „Ариана Гранде е гении и аз съм идиот, но пък това беше забавно“.

Описанието под публикацията беше направено с главни букви, молейки Гранде за един истински дует. „ОБИЧАМ АРИАНА ГРАНДЕ! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТЯ ЩЕ ИСКА ДА ИЗПЕЕ ЕДИН ДУЕТ С МЕН?“. Засега за колаборация между двете не се говори, но все пак Гранде отговори на клипа, пишейки в коментарите, че не може да повярва на ушите си и е много радостна от случилото се.

КоментариКоментари