IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям са бесни от новия филм за Меган Маркъл и принц Хари

9 септември 2021 11 00

Ето и защо

Снимка: БГНЕС

По американския телевизионен канал Lifetime беше премиерата на филма „Хари и Меган: Бягство от двореца“ (Harry & Meghan: Escaping the Palace). Става дума за събития, станали преди малко повече от година: тогава херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха оттеглянето си от кралските задължения.

Според запознати, Кейт Мидълтън и принц Уилям са били ядосани да видят филма. Факт е, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж, в ролите на които Джордан Уолън и Лора Мичъл участваха във филма, се появиха пред зрителя по безпристрастен начин, а техният асистент е изобразен като истинско чудовище.

Според сюжета, дясната ръка на херцозите презира Меган Маркъл и е пряко свързана с кавгите между кралските братя – Уилям и Хари. В същото време всички разбират, че този герой е прототипът на Хана Кокбърн-Логи.

В реалния живот Хана работи като секретар на херцогинята на Кеймбридж, придружава Кейт по срещи и съставя работния ѝ график. Във филма обаче асистентът е „изобразен като истинско чудовище“ за някои действия във връзка с кралските особи. Тя не произнася правилно името на Меган и не позволява на Уилям и Хари да стоят рамо до рамо на балкона на Бъкингамския дворец по време на парада Trooping The Color на рождения ден на Елизабет II.

Образът на принц Уилям също е критикуван. Херцогът на Кеймбридж е изобразен като злодей във филма. Принц Хари, изигран от актьора Джордан Дийн, осъжда Уилям, че не смята за расистки коментара за цвета на кожата на Арчи, първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс.

Между другото, негативни коментари вече се появиха в първите прегледи на продукцията. Новият филм за принц Хари и Меган Маркъл беше наречен „безвкусен и отвратителен“ заради асоциациите, които режисьорите решиха да внушат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари