IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Кейт Мидълтън се ожени за французойка

14 септември 2021 10 40

Джеймс Мидълтън сключи брак с Ализи Тевенет на интимна церемония

Пипа и Джеймс Мидълтън; Санимка: БГНЕС

Поздравления за Джеймс Мидълтън и Ализи Тевенет, които сключиха брак през почивните дни! Братът на Кейт Мидълтън се ожени на интимна церемония във Франция за годеницата си, която е французойка. Двойката беше принудена да отложи сватбата си с година и половина заради пандемията, но най-накрая двамата успяха да си кажат „ДА“ пред най-близките си роднини и приятели.

Джеймс и Ализи се запознаха и влюбиха през 2018 година в Лондон. Смята се, че сред гостите на булката и младоженеца са били херцогът и херцогинята на Кеймбридж (принц Уилям и Кейт), другата сестра на Джеймс – Пипа Мидълтън и нейният съпруг Джеймс Матюс, родителите му Карол и Майкъл Мидълтън и любимите му кучета Луна и Мейбъл.

Джеймс обяви вълнуващата новина в своя Instagram профил в неделя. Той сподели усмихната снимка на себе си и своята съпруга и написа до нея: „Мистър и мисис Мидълтън. Вчера се ожених за любовта на живота си. Бяхме заобиколени от семейството, приятелите и разбира се от няколко кучета в красивото село Bormes-les-Mimosas. Не мога да опиша с думи колко съм щастлив.“

Красивата сватба на двойката се състоя точно две години след като те се сгодиха в Лейк Дистрикт, когато Джеймс подари на Ализи зашеметяващ пръстен със сапфир.

Не е изненадващо, че кучетата на младоженците са имали голяма роля на сватбената им церемония. Предприемачът Джеймс (бизнесът му е свързан с кучешка биохрана, развъждане на кучета и др.) по-рано тази година разкри, че именно домашният му любимец Ела е причината той да се запознае с финансовата експертка Ализи през 2018 г.

34-годишният мъж разказа пред вестник The Telegraph: „Ние с Ела бяхме в клуба South Kensington в Челси. Ела лежеше в краката ми под масата, но изведнъж отиде при Ализи. Аз смутен, отидох да се извиня, но тя ме помисли за сервитьор и ми поръча питие, като продължи да гали Ела, която в този момент беше по гръб. Веднага разбрах, че току-що бях срещнал бъдещата си съпруга и всичко беше благодарение на Ела.“

Без съмнение двойката очаква с нетърпение да започне съвместния си живот като съпруг и съпруга и да се върне в новия си селски имот във Великобритания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари