IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл едва ли ще кръстят дъщеря си във Великобритания

19 септември 2021 18 00

Все пак те избраха да живеят в САЩ, коментират специалисти

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл все още решават къде и как ще се състои кръщенето на дъщеря им Лилибет. Според кралския експерт Андрю Лоуни важното събитие за семейството на Съсекс ще се проведе в САЩ.

„Като се има предвид, че Хари и Меган са избрали да живеят в Америка, не съм сигурна, че тя все още ще бъде кръстена, защото е много малка“, каза тя. Писателят Ричард Фиц Уилиамс също изрази несигурност относно двойката, дали би завела бебето във Великобритания за кръщенето.

Обтегнатите отношения на двойката с британската преса станаха причина за съмнение. Скандалното интервю на принц Хари и Меган с Опра Уинфри не мина без следа за тях. А преди дни монарсите бяха напълно освирепени по време на Националните телевизионни награди, когато на екрана беше показан епизод с тяхно участие.


В същото време принц Уилям вече е провел сериозен разговор с баща си – Чарлз относно бъдещето на монархията.

Този въпрос бе повдигнат след като кралица Елизабет II тази пролет навърши 95 години, от които 69 години заема трона. И въпреки че на пръв поглед може да изглежда, че Нейно Величество е в отлична форма, възрастта взема своето, а сега кралицата постепенно намалява обхвата на своите задължения. Има и информация, че след завръщането си от Балтимор, Елизабет ще прекарва по-голямата част от времето си не в официалната резиденция, а в замъка Уиндзор.

Междувременно потенциалните наследници постепенно се приближават до Лондон. Във всеки случай вече се говори за предстоящото преместване на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Въпреки това, първият по ред на трона беше и остава принцът на Уелс Чарлз, в момента най-дълголетният наследник в британската история.

И въпреки значителната си възраст, вероятността Чарлз да се откаже от короната на Уилям е изключително малка. Кралският експерт обясни, че това се дължи на факта, че непрекъснатата наследствена линия е от изключително значение за британската монархия.

Чарлз обаче не пренебрегва мнението на сина си за бъдещето на кралското семейство. Вътрешните хора казват, че двамата действат в пълно съгласие помежду си, като „едно цяло“. В момента е известно по-специално, че принцът на Уелс планира да укрепи йерархията сред многобройните роднини на короната. Това вероятно ще доведе до маргинализация на далечни членове на кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари