IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс и Кортни Кардашян направиха изненадващо разкритие за гаджетата си

15 септември 2021 10 30

Вижте какво казаха двете красавици относно Травис Баркър и MGK

Кортни и Травис; Getty Images

Меган Фокс и Кортни Кардашян направиха изненадващо признание относно гаджетата си на наградите на MTV Video Music Awards за 2021. На церемонията, която се състоя на 13 септември в Barclays Center в Ню Йорк, двете дами се обединиха, за да представят половинките си на сцената като в речта си намекнаха, че искат деца от музикантите.

Интересното е, че и двете красавици са многодетни майки и имат по три деца съответно. Явно обаче те са готови да родят още наследници, този път на настоящите си половинки.

Кортни и Меган излязоха на сцената, за да представят своите гаджета – барабаниста Травис Баркър и рапъра MGK, като го направиха с думите: „Ню Йорк, имаме нужда от повече аплодисменти за бащите на нашите бъдещи бебета!“

Не е тайна, че и двете двойки са изключително горещи в последно време, папараците ги следват на всяка крачка, а те непрекъснато демонстрират взаимната си страст.

В същото време Меган има трима сина от своя бивш съпруг Брайън Остин Грийн, а Кортни има двама сина и една дъщеря от бившия си партньор Скот Дисик. Изглежда обаче и двете сексапилни брюнетки са готови да разширят семействата си в бъдеще.

MGK и

И Кортни, и Меган изглеждаха впечатляващо на червения килим – първата беше избрала секси кожена минирокля, докато Меган се появи със зашеметяваща прозрачна рокля, под която се виждаше бельото ѝ. MGK и Травис Баркър пък изпълниха новата си, енергична песен „Papercuts“, с която и закриха шоуто.

Освен това Machine Gun Kelly взе наградата за най-добър алтернативен видеоклип за песента си My Ex’s Best Friend. Това беше втората му номинация и победа в наградите. Миналата година той взе наградата в същата категория за песента си Bloody Valentine.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Фифи ( преди 2 години )
Меган е много яка мадама ,браво живи и здрави да са.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар