IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари – рожденик, а как ще отбележи 37-ата си годишнина?

16 септември 2021 17 50

Дворецът поздрави херцога на Съсекс , Меган Маркъл прави морковена торта

Снимка: БГНЕС

Принц Хари избра да не организира пищни тържества по случай 37-ия си рожден ден. Той и Меган Маркъл решиха да отпразнуват датата с интимна вечеря, съобщава DailyMail.

Източник, близък до херцога и херцогинята на Съсекс, каза, че двойката е избрала скромен формат за почивка на фона на последните световни събития. Сега Меган и Хари са съсредоточени върху това да служат.

„В светлината на случващото се наоколо – от Афганистан до COVID-19 – и двамата избраха да не усложняват задачата“, каза източникът.

Меган направи морковена торта за рожденика с 2-годишния си син Арчи. Съобщава се, че майката на херцогинята на Съсекс, Дория Рагланд, и няколко от най-близките ѝ приятели биха могли да се присъединят към вечерята.

„Меган каза, че сега фокусът им е върху общественополезния труд и че посещаването на значими събития като MET Gala е загуба на време и енергия, които могат да бъдат използвани в полза на нуждаещите се и страдащи“, добави източник.

Принц Хари и Меган Маркъл обаче не пропускат възможностите да поддържат личната си марка. И така, на рождения ден на херцога на Съсекс, излезе нов брой на списание Time, на корицата на който той се появи със съпругата си. Двойката беше включена в списъка на „100-те най-влиятелни хора в света“.

Рожденият ден не мина и без поздравления от членове на кралското семейство. Снимки на Хари с добри пожелания за рождения му ден бяха публикувани в официалните акаунти на Елизабет II, принц Чарлз и херцогиня Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари