IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патрик Демпси, обвинен от колегите си в тормоз и поведение на примадона

21 септември 2021 10 40

Явно не се е държал любезно на снимачната площадка на сериала „Анатомията на Грей“

БГНЕС

Част от актьорския състав на хитовия сериал „Анатомията на Грей“ обвини Патрик Демпси в тормоз, по времето, когато той все още участваше в него.

Актьорът наскоро гостува в един-единствен епизод в дългогодишната медицинска драма.

55-годишният актьор е може би най-известен с участието си в дългогодишната медицинска драма на телевизия ABC, създадена от известната писателка Шонда Раймс. Той беше звездата на сериала в неговите първи 11 сезона и е познат като д-р Дерек Шепърд.

В предстоящата си книга „Как да спасим живот: Вътрешната история на анатомията на Грей“, авторката Линет Райс разказа за времето, когато Демпси все още е участвал в шоуто, както и за внезапното му напускане на сериала, което пък остави феновете с разбити сърца.

За книгата си Райс е направила над 80 интервюта с актьори и членове на екипа на сериала, както минали, така и настоящи.

„Да, имахме проблеми с човешките ресурси. Не става въпрос за сексуален тормоз“, разкрива бившият изпълнителен продуцент Джеймс Д. Париот в откъс, публикуван от The Hollywood Reporter.

Париот продуцира първите два сезона на хитовото шоу, преди да напусне. Той се завърна през сезон 11, който именно се оказа и последен за Демпси.

„Той някак си тероризираше колектива“, спомня си изпълнителният продуцент. „Повечето членове на актьорския състав са влизали в някакви конфликти с него.“

Невинаги е било така обаче. В различни други интервюта, Патрик е описван и като „мил и прекрасен“ и „харизматичен“. Актрисата Брук Смит дори разказва, че той я е защитил, когато тя е била уволнена от шоуто.

Въпреки това, до сезон 11, Патрик се е смятал за звездата на сериала и явно се е държал като истинска примадона.

„Той смяташе, че едва ли не сериалът ще спре, ако него го няма и това ще изплаши продуцентите. Телевизията и студиото си имахме сериозни проблеми с него“, разказва Париот. „Мисля, че не му харесваше неудобството да идва всеки ден и да работи“, добавя продуцентът.

Патрик Демпси и Елън Помпео като д-р Дерек Шепърд и д-р Мередит Грей бяха основни действащи лица в първите 11 сезона в „Анатомията на Грей“. Съобщава се, че Помпео също е имала оплаквания от разглезеното поведение на Демпси на снимачната площадка.

Бившият изпълнителен продуцент Жанин Реншоу също припомня в книгата за напрежението между Демпси и неговата колежка Елън Помпео, която му беше и екранна съпруга. „Елън се беше уморила от претенциите на Патрик.“

Друг дългогодишен член на екипа признава, че Демпси му е споделял, че е „нещастен“ и че „няма с кого да си говори на снимачната площадка“.

Самият Демпси също е бил интервюиран за книгата и там той казва, че е останал разочарован от взискателния снимачен график, който го е държал далеч от семейството му.

Оказва се, че писателката Шонда Райм заявява на продуцентите: „Ако той не си тръгне, си тръгвам аз“.

„Никой не искаше той да си тръгва, защото шоуто се въртеше около него и Елън. Излизането му от сериала беше сложно и сценаристите измислиха три възможни сюжетни линии, за да приспособят отсъствието му, като в крайна сметка избраха да убият героя му“, разказва продуцента.

Все пак Патрик се завърна в „Анатомията на Грей“ за изненадващо участие през сезон 18 като гост звезда.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари