IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Пътуването до Венеция с Бен беше истинска магия

21 септември 2021 14 30

Двамата направиха повторния си дебют на червения килим на филмовия фестивал в Италия

Снимка: БГНЕС

Ето това е amore*.

Дженифър Лопес показа любовта си към новия филм на Бен Афлек „Последният дуел“. Актьорът пише сценария заедно с Мат Деймън. Преди няколко дни тя публикува видео, в което събра най-добрите моменти от пътуването си до Венеция, където лентата на любимия ѝ направи своя дебют на филмовия фестивал. В клипа се вижда как Джей Ло се подготвя за премиерата, за която се появи под ръка с Бен Афлек за първи път от 2003 година насам.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Прекарах си чудесно!! Много съм развълнувана всички вие да видите този филм!! Това е първият сценарий, който Мат и Бен пишат заедно след „Добрият Уил Хънтинг“!! И е невероятен!! Играта на всички актьори е прекрасна. Джоди Комър е в главната роля и е невероятна!! Беше магическо пътуване и се надявам да харесате снимките!“, написа Лопес под публикацията.

Във видеото звездата показва типичния си ден във Венеция, включително как се прави прическата и гримът ѝ, срещата ѝ с журналистите и разходката по червения килим. Въпреки че нямаше снимки с Бен Афлек, част от феновете го забелязаха на заден план. Актьорът може и да не присъства във видеото, но пък беше до любимата си на червения килим. Това е повторен дебют за Афлек и Лопес като двойка след 18 години.

Бен и

Снимка: Getty Images

Последния път, когато двамата вървяха ръка за ръка беше през 2003 година за премиерата на филма Gigli. Тогава те бяха сгодени, но година по-късно се разделят.

Романсът им се поднови през май тази година. Оттогава ги видяхме няколко пъти на романтична почивка, на общи семейни вечери и на забавни игри с децата. „Те започнаха да сливат животите си, но не мислят за годеж. И двамата са минали по този път и не смятат, че подобна стъпка е нужна“, казва източник пред E!News. Допълва, че в момента звездите се наслаждават на момента, а Бен по всякакъв начин се грижи за Дженифър.


*amore - любов

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари